Hoe werkt een abonnement op Met Recht Geregeld

Met een abonnement op Met Recht Geregeld ontvangt u twee keer per maand een artikel over een vraag of kwestie die leeft in de notariële praktijk. Het doel van dit artikel is uw (potentiële) klant te informeren en zich te laten realiseren dat het van belang is om bepaalde zaken goed te regelen.
U kunt dit artikel plaatsen op uw website, social media, in een column of in uw nieuwsbrief. Ook kunt u de informatieve artikelen meegeven na afloop van een bespreking of vooraf toezenden ter voorbereiding.

Door regelmatig nieuwe artikelen op uw website of LinkedIn-account te plaatsen, zorgt u ervoor dat u doorlopend zichtbaar bent voor uw klanten: een eenvoudige manier om u te profileren met kennis en te bouwen aan uw kantoor als ‘merk’. Met een abonnement krijgt u bovendien toegang tot de artikelendatabase. Daarmee kunt u, op ieder gewenst moment, alle verschenen artikelen raadplegen, downloaden en gebruiken.

Vooralsnog behandelen de artikelen van Met Recht Geregeld alleen onderwerpen uit de (notariële) familierechtpraktijk. De bedoeling is dat op termijn het product wordt uitgebreid met artikelen op het gebied van vastgoed en ondernemingsrecht.
Heeft u een verzoek voor een bepaald artikel? Dit is mogelijk. Voor onze abonnees maken wij, op verzoek, een artikel op maat.

Nieuw toegevoegd: nieuwsbrief-service!
Op verzoek van klanten wordt vanaf nu een extra service aan het product toegevoegd; korte nieuwsflitsen die u kunt gebruiken voor uw nieuwsbrief. De nieuwsberichten zullen worden gebaseerd op de actualiteiten. Zo kunt u uw eigen ‘notaservice’ nieuwsbrief vullen met actueel nieuws voor uw klanten, geschreven door FBN Juristen. De nieuwsbrief-service zal relevant nieuws uit alle rechtsgebieden bevatten. Deze service zit bij het standaard abonnement inbegrepen.

Bent u benieuwd naar het effect van Met Recht Geregeld voor uw praktijk? Neem een abonnement!

Abonnementsprijzen

De prijs voor een regulier jaarabonnement voor het jaar 2021 bedraagt € 875,- excl. btw.
U krijgt hiervoor:
 • 2 keer per maand een nieuw artikel;
 • één keer per twee maanden relevante korte nieuwsitems voor uw klanten;
 • toegang tot de volledige artikelen-database van Met Recht Geregeld;
 • uw eigen profiel op www.metrechtgeregeld.nl, waardoor u nieuwe klantgroepen bereikt;
 • een aantal uitgebreide tips om u op gang te helpen om snel en eenvoudig meer zichtbaarheid te creëren;
 • extra service: laat op uw verzoek een artikel op maat maken, u kiest zelf het onderwerp!
Bij bestelling van het product ontvangt u bovendien eenmalig alle reeds verschenen artikelen digitaal in uw mailbox, gepersonaliseerd met uw eigen kantoorlogo.
Of kies voor het Snel-op-weg pakket! U ontvangt drie artikelen naar keuze, gepersonaliseerd met uw kantoorgegevens voor € 95,- excl. btw. Na uw bestelling ontvangt u een overzicht van de artikelen waar u uit kunt kiezen.

Meld u aan voor een abonnement!

Ons abonnement
voor adviseurs


Het abonnement

 • twee keer per maand een artikel uitgelicht voor uw klanten
 • één keer per twee maanden relevante korte nieuwsitems voor uw klanten;
 • Artikelen in PDF en Word downloaden om zelf te gebruiken
 • E-mail notificatie bij nieuwe publicaties

Uw voordelen

 • Juridische kennis begrijpelijk gemaakt voor uw cliënten
 • Content voor uw website, nieuwsbrief en social media kanalen
 • Verbreding van uw taak als adviseur